MENNYI VASAT IGÉNYEL AZ ÖN SZERVEZETE?

nő     férfi


cm


kg


igen     nem


igen     nem


igen     nem


cm


kg


igen     nem


igen     nem


igen     nem


igen     nem


igen     nem


igen     nem


igen     nem

ÖN MENNYI VASAT FOGYASZT A MINDENNAPI TÁPLÁLKOZÁS SORÁN?

Kérjük adja meg, hogy az alábbi élelmiszerekből kb. hányszor eszik 2 hét alatt!

1. Sertésmáj:  

2. Libamáj, csirkemáj, borjúmáj:  

3. Májkrém, kenőmájas:  

4. Vörös húsok (pl. bárány, marha, sertés stb.):  

5. Húskészítmények vörös húsból (pl. kolbász, szalámi, virsli, felvágott stb.):  

6. Fehér húsok (pl. csirke, pulyka stb):  

7. Húskészítmények fehér húsból (pl. csirkemellsonka, felvágott stb.):  

8. Halak, tenger gyümölcsei:  

9. Tojás (itt darabszámot kérünk megadni!):  

10. Tojással készült száraztészta (4 tojásos):  

11. Kenyér és pékáru:  

12. Teljes kiőrlésű kenyér és pékáru:  

13. Gluténmentes kenyér és pékáru:  

14. Zabpehely, búzapehely:  

15. Köles  

16. Szárazbab, szárazborsó, lencse, szója:  

17. Olajos magvak (pl. mandula, mogyoró, dió, mák, pisztácia):  

18. Fekete/vörös ribizli:  

19. Paraj:  

Az Ön által megadott adatok alapján az Ön táplálkozása szervezete vasszükségletének

xxx%-át fedezi.

Eredmény