MENSTRUÁCIÓ – HÉTKÖZNAPI VESZÉLY A VASRAKTÁRAKRA

A menstruáció hozzátartozik a nők mindennapjaihoz. Bár sokszor nyűgnek és tehernek érezzük, a normális menstruációs ciklus mégis pozitív üzenetet hordoz: testünk jól működik, minden rendben odabent.

A menstruáció természetes folyamat, hatását mégis megérezzük. Azokon a bizonyos „nehéz napokon” sokszor feszültebbnek érezzük magunkat, görcsölünk, nehezebben mozgunk, nagyobb kihívást jelent a mindennapi feladatok teljesítése is. Emellett azonban a menstruációnak létezik egy másik, nem elhanyagolható vonzata: a vérveszteség, illetve az ezzel együtt járó vasvesztés. A menstruáció során elvesztett vér mennyisége normál ciklus esetében is jelentős, de azok a nők, akiknél a vérzés kifejezetten erős, még veszélyeztetettek a vashiány kialakulására.

ÖN TUDTA? 10-BŐL 4 NŐ SZENVED EGY ÉLETEN KERESZTÜL AZ ERŐS MENSTRUÁCIÓTÓL, ÉS AZ ANNAK KÖVETKEZMÉNYEKÉPPEN KIALAKULT VASHIÁNYTÓL. LEHET, HOGY ÖN IS KÖZTÜK VAN?

Támogassa szervezete vasegyensúlyának fenntartását a nehéz napok alatt is! Fogyassza a FERROTAMIN® (III) Komplex rágótablettát a menstruációt megelőző néhány naptól annak végéig!

FERROTAMIN® (III) Komplex rágótabletta – Hogy az erős nők mindig erősek maradjanak!